Marturiile clientilor
Orice eveniment trebuie sa fie unul memorabil. Va ajutam ca orice sarbatoare sa fie una speciala si unica!
Le multumim clientilor nostri care ne-au ales pe noi pentru a sarbatori evenimentul sau si s-au impartasit cu emotiile de dupa eveniment!
Apreciem enorm cuvintele voastre !
Va asteptam sa creeam impreuna emotii si amintiri!
"Cand am ales TreeHouse stiam ca va fi o nunta frumoasa dar nu ne-am imaginat ca va ieÈ™i de vis :)) Staff’ul foarte bine instruit , profi È™i înclinat către client fiind atent pana la ultimul detaliu È™i făcând tot posibilul sa iasă totul perfect . Partenerii TreeHouse extrem de implicaÈ›i È™i atenÈ›i la nevoile noastre :) Echipa Zebra Catering a fost cât se poate de flexibila , corecta È™i au făcut o treaba extraodinară .  Totul a fost absolut perfect !   Va mulÈ›umim pentru experienÈ›a È™i recomandam din suflet viitorilor miri locaÈ›ia dvs."(Andra C.)

"Botezul baietelului nostru, Tudor, a fost al doilea eveniment pe care l-am organizat la Tree House. De data aceasta am ales, locatia Tree House Forest. A fost un eveniment foarte relaxant, la care invitatii s-au simtit extraordinar. Si de aceasta data organizarea a fost foarte buna, nu a trebuie sa ne facem griji de nimic. Recomand cu drag acest local tuturor celor care s-au saturat de ballroomuri si iubesc sa petreaca timp in aer liber."(Cristina S.

"Stii ca ai ales locul perfect pentru nunta ta, atunci cand nu mai vrei sa vizitezi alte locuri. V-am calcat pragul anul trecut si cumva, am stiut ca acolo ne vom petrece ziua nuntii, inca de cand am parcat. Apoi, am cunoscut-o pe Ioana, cea care avea un raspuns pozitiv la orice intrebare aveam. Cum sa nu vrei sa ramai intr-un loc care iti da incredere? Toti ne-au felicitat pentru locul ales si noua nu ne ramane decat sa va felicitam pe voi, ca faceti o treaba asa buna! A fost minunat, voi sunteti minunati si va multumim"(Florance)

"TreeHouse a fost dragoste la prima vedere (singura locatie vizitata) si asa a ramas si dupa petrecere . Cu toate ca la inceputul evenimentului vantul si cateva picaturi de ploaie ne-au pus la incercare, echipa Treehouse cat si Gala au facut ca totul sa decurga normal si intr-un final petrecerea sa aiba loc langa piscina, asa cum ne doream . Am primit numai feedback-uri pozitive de la invitati si ne-au felicitat pentru locatia aleasa. Am colaborat foarte bine cu furnizorii recomandati de voi si ne bucuram ca am luat aceasta decizie, a fost totul mult mai simplu avand in vedere ca toti stiau ce trebuie sa faca. Felicitari pentru locatia foarte frumoasa ! Noi ne-am simtit foarte bine si am reveni oricand acolo . Am atasat cateva poze de la petrecere- Bogdan Serban a fost responsabil."(Georgeta si Dan)